Cea mai buna luna

14/08/2017 — Scrie un comentariu

Crestem, usor usor creste in Brasov. In Bucuresti-1 inca e prea devreme de zis, dar sunt sigur ca totul va fi ok, incep sa vad tot mai multa si mai multa lume in restaurant. Dar la Brasov avem un paradox – Brasov-2 cu vanzari de doua ori mai mici decat Brasov-1 are profit de doua ori mai mare 🙂 Dilemmmma!

tabel

Clar ca trebuie sa lucram la Food Cost, care sare de 35% cu pierderi si trebuie sa-l aducem la max. 30%. Trebuie sa lucram la Delivery Cost care la fel e cam mare. In general trebuie un fine tuning si sa ajungem la Brasov-1 macar la 10% ebitda. La Brasov-2 e bunicica – peste 22%.

La Bucuresti in birou zi de zi ne tinem de implementatul practicilor noastre – o mica parte din Scrum, momentan doar sedintele zilnice, in 2-3 saptamani le vom incepe pe cele saptamanale. Maine e Ziua Directorului – eu cu fetele de la marketing – n-am mai lucrat in bucatarie de ceva timp, dar va fi fun 🙂

P&L-ul il voi lasa aici. Cifrele arata ca am castigat 67 000 de lei ebitda in iulie 2017 in Brasov. Bun-bun, doar ca unde-s banii ca eu nu i-am vazut? 🙂 corect, aici sunt banii Dvs. in decoratiunile, TV boardurile si amenajarea Bucuresti-1.

Gata, noapte buna, maine – e o noua zi! 🙂

Niciun comentariu

Fii primul care începe conversația!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s