Prima luna

31/10/2014 — Scrie un comentariu

vanzari_octombrie2014
Salutare tuturor! Mai sunt cateva ore si se termina prima luna de activitate. Am deschis livrarea in data de 1 octombrie si restaurantul in 16 octombrie. Toate bune pana acum, mai pica telefonul nostru frumos 0800-080-080, mai cade vre-un decor de pe perete 🙂 le rezolvam pe toate.

In prima luna am servit 990 de comenzi dintre care 511 in restaurant si 479 in restaurant. Incasarile sunt relativ mici inca de 33967 lei, dar fiecare zi este in crestere. Astazi, vineri de helloween am trecut de pragul de 3000 lei/zi, ceea ce e binisor pentru doua saptamani de activitate a restaurantului.

Maine si duminica va fi si mai agitat. Duminica avem primul master-class pentru copii, unde acestia vor veni in bucatarie si vor pregati cu mainile lor pizza. Avem deja prea multe cereri pe aceste master-class-uri, este posibil sa fie un punct forte important. De duminica urmatoare vom incepe evenimentele de copii care vor ramane permanente duminica de la 11:00 la 13:00.

Intretimp ne pregatim sa introducem in meniu sandvich-uri, ca sa marim gama de produse „pentru o singura persoana” fiindca chiar si cea mai mica pizza Standard 25cm este cam pentru 2 🙂

O alta metoda de a atrage clientii inauntru in special dimineata va fi cafeaua – acum Americano e 4,8 lei si Cappuccino 5,8 lei. Din noiembrie dam jos preturile la cafea pana la 2,5 si 2,9 pentru a aduce si obisnui sa treaca zilnic pe la noi dimineata, sa-si bea cafeaua. Chestia e ca ar trebui sa deschidem mai devreme pentru asta, acum deschidem de la 10, dar ca sa vinzi cafea trebuie sa deschidem la 8:00 sau 8:30 cel tarziu. Sa vedem cum facem asta, noi fizic nu prea mai putem. De la 10:00 la 24:00 in picioare sa stai e greu, daca extindem inca cu doua ore o sa ne fie greu fizic, dar gasim o solutie 🙂

Am avut plangeri pe facebook in privinta gustului puiului, acela care l-am comandat de la firma belgiana Vlevy, care se specializeaza in toppinguri de pizza. E pregatit ideal, cuburi egale 1x1x1cm, frumos si estetic, dar nu are gust. Oamenii spuneau ca e sunca presata 🙂 Si aveau dreptate, a trebuit sa luam decizia sa nu mai punem puiul asta cu unul de la Agricola Bacau, chiar daca din cel belgian mai avem in valoare de peste 1000 de euro. Asta este, mai gresim pana le aflam pe toate. Dar colac peste pupaza, asta de la Bacau e gustos, dar au gasit clientii oase in el. Acum ne gandim ce sa facem cu asta.

Si chiar daca inca avem inca muuulte datorii care trebuie returnate, am gasit un spatiu foarte fain pentru o a doua pizzerie in Sfantu Gheorghe :))

Cam atat, incepe noiembrie, va fi action, pana acum a fost doar preludiul 🙂

Anunțuri

Niciun comentariu

Fii primul care începe conversația!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s