constructii – experienta = intarzieri

14/08/2014 — 2 comentarii

2014-08-14 14.00.40

Salutare tuturor!!!

Santem cu 2 saptamani in urma graficului, planificam sa deschidem in 15 august, dar probabil nici eu nici constructorii nu au anticipat volumul si complexitarea lucrarilor. Orice a fost pus stramb, gresit, prost – a fost refacut. Am mai avut eu multe adaugari/modificari de facut „pentru perfectionarea ulterioara”. In ultimul moment a aparut ideea de a inlocui clasicele meniuri cu televizoare Smart TV, ca bani iesim putin mai scump decat board-meniurile clasice, dar e mult mai flexibila solutia.

Au inceput sa apara si propuneri de investitii in restaurante viitoare, in curand voi face si Propunerea Investitionala in care voi descrie structura si planul in relationarea cu potentialii investitori.

Tot am stat pe ganduri pe partea de scutere, am vrut sa adun seconduri mai ok ca stare dar totusi cred ca le vom lua noi, chiar daca implica costuri mai mari – totusi costurile operationale si garantie – sunt mai vitale. Am avut o faza nostima azi cu importatorul de Kymco in Romania:
– Ce discount ne dati pentru 4 buc?
– 1%
– Speram ca va fi mai mult 🙂
– Ne cerem scuze ca v-am inselat asteptarile!
:))) Aroganta bucurestenilor este epica.

Abia astept sa le aducem pe cele electrice, sa fie ok mostra, sa le comandam pe toate electrice.

Am luat un cuptor electric, dar ma tot bate gandul si din cate am intrebat si observ – covrigarii le folosesc pe cele cu gaz. Din spusele distribuitorului de Zanolli in RO, economia e de cca 30%, ceea ce la o factura lunara inseamna o economie de 3000 lei, e ceva. Cel electric oricum il pastram il vom folosi la inceput pana vin cele pe gaz si ulterior – il vom folosi la locatii unde nu se poate conecta gazul.

Pe partea de avize stam bine, pana terminam o sa ne iasa Sanepid-ul si veterinarul, raman doar pompierii care-l vom face cand e gata sala, extinctoarele, etc.

Cam atat 🙂 Zi buna si spor in orice faceti!

2 Răspunsuri sa constructii – experienta = intarzieri

  1. 

    Salutare, credeti ca reusiti sa deschideti pana in Decembrie , eu stau vis a vis de voi si mi se par lucrarile incete si greoaie si fara vreo urma de contur:( La ce va „chinuiti” cu terasa acum , daca oricum nu mai prindeti vara?:)

    • 

      Vlad buna! Deschidem in septembrie 🙂 Inauntru deja suntem aproape gata – vopsim, montam luminile, audio, senzorii de incendiu si punem mobilierul. Afara e adevarat, mai avem putin. De terasa avem nevoie fiindca e chiar la intrare in locatie si trebuie sa arate perfect. Nu era un scop sa prindem vara, scopul era sa facem o locatie placuta pentru Clienti, va veri vor mai fi multe 🙂 Weekend placut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s