to be or not to be?

16/04/2014 — Scrie un comentariu

dodo vine

Salutare tuturor!

Usurel am inceput sa facem proiectare, bucataria este gata, raman ultimele detalii – vineri trebuie sa termine proiectantul. Si saptamana viitoare sa avem designul salilor de restaurant + fatada. Dupa care putem sa ne apucam cu spor de construit.

Recunosc – am un scepticism fata de constructori si de aceea o sa stau acolo cat pot, o sa verific toate facturile de materiale cu preturile din piata. Inteleg ca un partener trebuie sa castige profit, dar un profit rezonabil. Sper sa nu calc de multe ori in grebla pana sa gasesc o firma/persoana cu care sa putem lucra pentru mult timp de-acum incolo, la proiectele viitoare.

Intretimp dupa o discutie cu proprietarul acesta ne-a permis sa folosim cele doua billboard-uri 3 x 6 metri de pe cladire. Nu sunt iluminate dar ma gandesc ca ar fi mai bine sa le iluminam, doar sa nu suparam vreun vechin 🙂 sa-i bata lumina in casa noaptea 🙂

bannere_cladire

Ma gandeam initial sa facem un teaser-banner de genul „Dodo vine!” cu pasarea noastra, dar fara sa scrim despre ce anume este vorba – cum este imaginea de mai sus. Insa Feodor a venit cu alta idee, sa punem fata mea pe banner si sa transmitem un mesaj personal din partea administratorului afacerii catre fiecare Client.

Hmmmm….este ceva nou aici. Am mai auzit la radio in Brasov reclama Jerry’s Pizza, in care seful, care-l cheama (culmea, tot) Jerry 🙂 povesteste ca sa stabilit aici, are 2 copii si indeamna ascultatorii sa-i fie Clienti. Dar asa, sa participi cu trup si suflet, cum o face Feodor la el, e ceva nou de tot 🙂

fedor

 

 

In curand revin cu povestea angajarii mele la PizzaHut ca curier pe scuter 🙂 Zi buna sa aveti!

Anunțuri

Niciun comentariu

Fii primul care începe conversația!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s