fiind pe ambele parti ale baricadei

10/03/2014 — Scrie un comentariu

modelare3d_6

Salutare tuturor intr-o frumoasa zi de luni!

Cine a stiut anul trecut cand deschideam o mica subsidiara in Ucraina pentru a ne vinde produsele prin retelele de bricolaj de acolo si incheiam parteneriatul cu DodoPizza din Rusia pentru deschiderea unei fransize la noi ca se va ajunge aici? Probabil ca nimeni, nici rusii, nici ucrainienii si nici restul lumii.

Dincolo de problema politica, este si problema economica – care deja se simte. Vanzarile in Ucraina in ianuarie-februarie au fost -70% pe gama noastra de produse, zeci de magazine din bricolaj inchise sau blocate, interdictii bancare pentru transferuri externe, limite zilnice de ridicare numerar si multe alte minuni.

Pe cealalta parte continuam sa importam filtre de apa de la rusi si sa le vindem la noi in tara. Sa speram ca totul se va rezolva pasnic, in orice directie doar pasnic sa fie. Intr-un final – nici oamenii, nici micile afaceri nu au nici o treaba cu ceea se intampla in politica si trebuie sa ne descurcam cum putem in conditiile acestea.

Si chiar daca unii ar considera nepotrivit gestul, eu tot ma voi stradui ca la deschiderea pizzeriei noastre sa invit ambasadorul Rusiei, ca fiind prima fransiza ruseasca deschisa in Romania – vom avea nevoie de toata publicitatea si atentia posibila pentru a avea un start bun.

Seara buna tuturor si sa aveti o saptamana cu spor!

Anunțuri

Niciun comentariu

Fii primul care începe conversația!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s